ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ ΗΛΙΣ ΜΕ ΡΟΚΑ,ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ


_M9A2813

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γραμμάρια ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ ΗΛΙΣ
  • 2 ματσάκια Ρόκα
  • 100 γραμμάρια Κουκουνάρι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 200 γραμμάρια Ανθότυρο
  • Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τις ταλιατέλες σπιρουλίνας για 5-6 λεπτά.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό. Αφού μαραθεί προσθέστε το κουκουνάρι,αλάτι και πιπέρι και σβήνετε με το κρασί. Ρίξτε δύο κουτάλες νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και προσθέστε τις ταλιατέλες ζεστές.Στο τέλος ρίχνετε τι ρόκα χοντροκομμένη. Αφήνετε 3-4 λεπτά να τραβήξει τα υγρά. Σερβίρετε τις ταλιατέλες ρίχνοντας από πάνω κομματάκια  το ανθότυρο.