ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ 2016


ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ 2016

Διεθνής Διάκριση για την ΗΛΙΣ από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi)

Δύο νέα προϊόντα της ΗΛΙΣ απέσπασαν το 2016 την ανώτερη διάκριση, Superior Taste Award, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi – με έδρα τις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα, ο κωδικός «Λαζάνι φαρδύ» απέσπασε το Superior Taste Award – 2 αστέρια και τα «Στριφτάρια με λαχανικά» το Superior Taste Award – 1 αστέρι.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 120 φημισμένους Σεφ και Γευσιγνώστες που επιλέγονται ανάμεσα από τις 15 πιο αναγνωρισμένες Ευρωπαϊκές ενώσεις αρχιμαγείρων και από την Διεθνή Ομοσπονδία Γευσιγνωσίας (ASI).

Η γευσιγνωσία διεξάγεται ακολουθώντας μία αυστηρή διαδικασία οργανοληπτικής ανάλυσης. To προϊόν μας χαρακτηρίζεται ως αξιοσημείωτο με συνολική βαθμολογία μεγαλύτερη του 80%. Οι διαδικασίες δοκιμασίας του iTQi είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομικών Υποθέσεων του Βελγίου – Οργάνωση Αγοράς.

Η πιστοποιημένη γεύση των προϊόντων μας μέσω αυτού του βραβείου είναι μία αξιόπιστη διαβεβαίωση ανωτερότητας και ένα σαφές διαφοροποιητικό χαρακτηριστικό των προϊόντων μας αλλά και μία επιβράβευση των προσπαθειών μας ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.