Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ


ΙΣΤΟΡΙΑ

Ξεκινώντας με πλεονεκτήματα…..

Το 1967, ο νερόμυλος που προϋπήρχε από τα χρόνια της τουρκοκρατίας μετατρέπεται σε κυλινδρόμυλο από τον προπάππο μας Θεόδωρο Ι. Γιανναρά και το 1973 ο ίδιος κυλινδρόμυλος εκσυγχρονίζεται από τον παππού μας Ιωάννη Θ. Γιανναρά.

Το 1996, ο κυλινδρόμυλος περνάει στην ιστορία δίνοντας τη σκυτάλη της τεχνογνωσίας και της πείρας τεσσάρων γενεών στα άλευρα, στην οικογένεια του Θεοδώρου Ι. Γιανναρά όπου και αποφασίζει την ίδρυση της ΗΛΙΣ.

Στον τόπο μας, έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα αυθεντικά προϊόντα. Μας αρέσει ό,τι επιλέγουμε για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους να είναι από αγνά υλικά. Δουλεύοντας με αγάπη και μεράκι και εξοπλισμένη με σύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 1.000 τμ στην περιοχή Θολό του Νομού Ηλείας, η εταιρεία μας αναπτύσσεται κοιτάζοντας  με σιγουριά το μέλλον.

Με την ποιότητα, την ελληνικότητα και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας λόγω της χρήσης αγνών πρώτων υλών χωρίς συντηρητικά (100% σιμιγδάλι, αυγά και γάλα) και έχοντας κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης, πετύχαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία ταυτισμένη τόσο με ποιοτικά παραδοσιακά ζυμαρικά όσο και με πιο ιδιαίτερες γεύσεις που σκοπό έχουν να γοητεύσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.