19
Mar 2024

Επωνυμία ΗΛΙΣ
Η ποιότητα, τα αγνά υλικά και η εμπειρία του Θεόδωρου Γιανναρά στον οικογενειακό αλευρόμυλο, ώθησαν στην ίδρυση της εταιρείας το 1996. Για πρώτη φορά τα παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά φυσικής ξήρανσης παρουσιάστηκαν με την επωνυμία "ΗΛΙΣ". Κάθε χρόνο με μελέτη, έρευνα και γευσιγνωσία, η γκάμα των ζυμαρικών της εταιρείας ανανεώνεται. Πλέον υπάρχουν πάνω από 50 διαφορετικά είδη γεύσεων και τύπων ζυμαρικών για την τοπική και χονδρική αγορά.
Η ΗΛΙΣ αποτελεί παράδειγμα καινοτομίας και πίστης στην παράδοση, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι μια εταιρεία με παραδοσιακά προϊόντα έχει θέση στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Τόσο ο σύντομος χρόνος μαγειρέματος όσο και η ποικιλία των ζυμαρικών αποτελούν έμπνευση για τον καταναλωτή, αλλά και για γνωστούς σεφ και foodbloggers. Σήμερα αναπτυσσόμαστε δυναμικά περνώντας στην 5η γενιά.
Στόχος μας είναι να επεκταθούμε ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα και διεθνώς, πάντα με προσήλωση στο ποιοτικό ελληνικό προϊόν.
Ειδικά λόγω της 25ης επετείου, η εταιρεία θα ανακοινώνει διαγωνισμούς, εκπλήξεις και μοναδικές συνταγές μέσα από τις συνεργασίες της και τα social media.
Ακολουθήστε μας:
ΝΕΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Κοινοποιήστε το